Uthyrning

När du anlitar DiSara Bemanning & Rekrytering för rekrytering garanterar vi kvalitet och personligt bemötande genom hela processen.

 

Rekrytering utan risker
Genom vårt erbjudande ”Hyr först, anställ sen” får du ett komplett utbud av tjänster av bästa kvalité. Våra konsulter utmärker sig positivt och självklart har vi kravet att alltid leverera konsulter som du är nöjd med.

 

En sedvanlig rekrytering tar både resurser och kan pågå i lång tid. Vi kan garantera dig en kostnadseffektiv lösning specialsydd för din organisation. Genom vår kombination mellan bemanning och rekrytering kan vi erbjuda din organisation en tvåstegsprocess för rekryteringen av personal.

 

Varför bemanna och rekrytera? Vi gör båda delarna.

Det är alltid fördelaktigt att påbörja en rekryteringsprocess med en inhyrning. Är du intresserad att ta över konsulter till din organisation efter en period av inhyrning är vi behjälpliga med detta.

 

Du övertar då en konsult som redan kommit in i arbetsrutinerna och som du hunnit kvalitetssäkra. Självklart avgör du själv om och i så fall när rekryteringen blir av.

group-1034160_960_720

Detta koncept passar utmärkt för dig som vill prova en medarbetare för att sedan besluta om en eventuell anställning. DiSara Bemanning & Rekrytering anställer kompetenta konsulter för att möjliggöra för er att prova en kandidat inför en permanent anställning. Vårt fokus är att du som kund alltid skall kunna anpassa processen utifrån dina behov, förutsättningar och krav.

 

Vid uthyrning tar vi fullt arbetsgivaransvar. Vi betalar lön, sociala avgifter, sjuklön, semesterersättning och försäkringar. Vi tar dessutom på oss ansvaret att du som kund alltid får den kompetens du efterfrågar.

 

Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer med såväl nöjda kunder som kandidater. Först då anser vi att uppdraget är slutfört!

Givetvis ger vi garanti!

Ring eller maila oss redan idag för en diskussion. 

Kontakta oss för en offert

Kontakt